Telefon

+36 30 217 7862 (17:00-20:00 között hívható)

E-mail

info@lelekkozpont.com

Az időpontok helyszíne

Baja, Mártonszállási út 98.

Miért foglalkozunk a vezetők fejlesztésével?  

Hiszünk abban, mivel magunkon is azt tapasztaljuk a Lélek Központban, hogy egy egészséges szervezetet működtetni úgy lehet, ha a szervezet és kifejezetten a vezetők képesek reflektálni saját maguk, és csapatuk működésére, valamint ezek elválaszthatatlan összhangjára. Olyan harmónia, kényes egyensúly ez, amelyet könnyen kibillenthetnek a hétköznapok kihívásai. Azt tapasztaljuk, hogy azokban a szervezetekben, ahol ez a reflexiós képesség megerősödik, és a vezetők konkrét támogatást kapnak, sokkal kevesebb a feszültség, kiegyensúlyozottabbak a munkatársak. Azért dolgozunk, mert hiszünk abban, hogy így érhető el egy hosszú távú elégedettség munkatársi és vezetői szinten egyaránt, ami a cég fejlődését, az üzleti eredmény növekedését fogja eredményezni. 

Hogyan segítünk? 

Egyéni üléseink keretén belül a vezetőket módszertanok széles skálájával kínáljuk meg. A helyzethez illően azt a megoldást választjuk, amellyel a leghatékonyabb, legeredményesebb fejlődés érhető el. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek különböző megközelítések alkalmazásában, mint például a tranzakcióanalízis, a csoportanalízis, a szociometria, a pszichodráma, akciótanulás, a coaching szemlélet vagy a mentálhigiénés támogatás. Egy dolog azonban mindannyiunk hozzáállásában azonos: a teljes figyelem, a feltétel nélküli odafordulás, az őszinteség, a játszmamentes együttműködés, és a tapasztalat. Így érjük el, hogy a vezetőfejlesztés egy támogató, bizalmas légkörben, a bátorságot és a felelősségvállalást ösztönözve valósulhasson meg. 

Mit teszünk ennek érdekében?

PROBLÉMAMEGOLDÁS 

Aktív támogatást adunk a nehéz, összetett vezetői problémák elemekre bontásában és megoldásában. 

VEZETŐI ÖNISMERET 

A vezetői önkép fejlesztésével segítünk felismerni  az erőforrásokat,  és a fejlesztendő területeket, valamint támogatást nyújtunk ezek erősítésében. 

KÉSZSÉGFEJLESZTÉS 

Személyre szabott támogatást nyújtunk hatékonyságnövelő készségek megismerésében, kialakításában és gyakorlásában.  Leggyakrabban az alábbi témákkal fordulnak hozzánk: kommunikáció, időgazdálkodás, stresszkezelés, meeting vezetés, érzelmi intelligencia, delegálás, teljesítménymenedzsment, virtuális csapatok vezetése.

KONFLIKTUSKEZELÉS 

Támogatást nyújtunk a konfliktushelyzetek megértésében és hatékony kezelésében. Legyen szó akár vezető-munkatárs problémáról vagy a csapatban a munkatársak között elburjánzó konfliktusok kiküszöböléséről.

DÖNTÉSHOZATAL 

Gyors és hatékony, a helyzetre illő támogatást nyújtunk kihívást jelentő, nehéz és akár nagy felelősséggel járó döntéshelyzetekben. 

MOTIVÁCIÓ

A csapat motivációs szintjének fenntartásában, helyzethez illő ösztönzési rendszer kialakításában, és a vezetői önmotiváció témájában nyújtunk hatékony támogatást. 

Szolgáltatásunk online konzultáció keretében is elérhető!


Időtartam: rugalmas, az esettől függően

Ár: 17 000 Ft / 50 perc vagy 25 500 Ft / 90 perc

Helyszín: Lélek Központ, 6500, Baja, Mártonszállási út 98. Lélek műhely szoba

Bejelentkezés telefonon (hétköznapokon 17:00-20:00 között hívható): +3630/2177862


Vezetőfejlesztési szakértőink:

Lovas Szabolcs

Hajdú Éva