Csapatunk tagjai

Csapatunk tagjainak kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektettünk a szakmai megfelelőségre, valamint, hogy minden tagunk kellően motivált legyen a Központ megfelelő működése érdekében. Minden visszajelzést figyelembe veszünk, hogy minél magasabb színvonalon tudjuk megvalósítani tevékenységünket az Önök érdekében. Ezeket a szempontokat alapként véve alkottunk csapatot, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő lehetőséget.

Ezen az oldalon azokat a személyeket találja, akik folyamatosan elérhetőek Központunkban, aktívan részt vesznek munkánkban!


Lovas Szabolcs

Vezető, tréner

A bajai Lélek Központ egyik megálmodója, szakmai vezetője. Tanulmányait emberi erőforrás területen végezte, országosan a szervezetfejlesztés területen tevékenykedik. Tudását maga is rendszeresen fejleszti tréningeken, hogy mindig naprakész módszerek, információk álljanak rendelkezésére. Önismereti, hatékonyságnövelő tréningjeivel, képzéseivel ahhoz járul hozzá, hogy az emberek megismerjék, mozgósítani tudják rejtett erőforrásaikat egy jobb, önazonosabb élet érdekében. Budapesten trénerként, relaxációs-coachként tevékenykedik. Kedvenc területei a tranzakcióanalízis, asszertivitás, hatékony kommunikációs technikák, valamint a meditáció, relaxáció, stresszkezelés.

Kuzman Mónika

Gazdasági vezető

A bajai Lélek Központ egyik megálmodója, a társaság gazdasági vezetője. Abban a reményben állt neki munkájának, hogy saját tapasztalatait felhasználva egy olyan központot hozzon létre, mely mindenki számára nyitott, elfogadó, ugyanakkor mindemellett megteremti a szükséges szakmai feltételeket. A Központban ellátja a szervezési, logisztikai feladatokat, összeköttetésben áll a trénerekkel, pszichológusokkal. Több évtizedes számviteli tapasztalatával megteremti a szükséges gazdasági, jogi feltételeket a Központ kifogástalan működése érdekében.

Hajdú Éva

Párkapcsolati tanácsadó, Life Coach, tréner

A bajai Lélek Központ trénere, coach-a, párkapcsolati szakértője. Teológia szakon végzett, mindig is az érdekelte, hogyan működik az ember. Ezen a területen volt először csapatépítéssel kapcsolatos feladata. Ekkor kezdte továbbképezni magát. Nagy Zsóka családi mediátor képzésén tanult. Az ott képviselt szakma iránti elkötelezettség, az emberi tolerancia jelentőségének tekintetében olyan példát kapott, amit méltóan képvisel.  A Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetnél bejegyzett párkapcsolati coach. A Prepare/Enrcih házassági tanácsadás és házassági felkészítés programját is elvégezte. Az Umathum Akadémián tanult coaching szemléletet. A trénerképzést a Mister Teacher Oktatási Kft-nél végezte. Célja: Inspiráló, egymás elfogadására épülő CSALÁDI, NŐI, FÉRFI csoportok megvalósítása a csoportos coaching, a készségfejlesztő tréning és a humán szervezetfejlesztés eszközeivel.

Koch Boglárka Lilla

Okleveles pszichológus

A bajai Lélek Központ pszichológusa. A Károli Gáspár Református Egyetem végzett pszichológus hallgatója. Diplomáját kiváló minősítéssel szerezte. 2013-ban diplomázott az ELTE Gyógypedagógiai karán pszichopedagógusként. Gyógypedagógusként szakmai gyakorlatát a Heim Pál Gyermekkórház Gyermek és Serdülő Pszichiátriai osztályán töltötte. Pszichológiai tanulmányait a Károli Gáspár Református Egyetemen kezdte, 2012-ben. Legfontosabb kutatási területe a hazugság lélektana volt. Ezzel nyert meghívást a Magyar Pszichológiai Társaság XXIV. Naggyűlésére, a szakma legfontosabb konferenciájára, ahol publikálta azt. Tapasztalatot szerzett az ANIMA Polygraph Pszichológiai Tanácsadó Kft-nél, ahol egy ezzel kapcsolatos program technológiáját sajátította el. Később a Heim Pál Gyermekkórház Pszichológiai Szakambulanciáján, valamint az Országos Onkológiai Intézetben és a Péterfy Sándor utcai Kórház Krízisintervenciós és Pszichiátriai osztályán szerzett további gyakorlatot. Itt tapasztalta meg a pszichológiai ellátás fontosságát a szomatikus osztályok tekintetében is. Gyermekkora óta fontos szerepet játszik életében a művészet, a színház is, így kifejezetten érdekli a különböző művészetterápiás technikák alkalmazása a terápiában.

 

Gál-Galló Diána

Klinikai és mentálhygiéniai gyermek-és ifjúsági szakpszichológus

A bajai Lélek Központ gyermekpszichológusa. A Pécsi Tudományegyetem pszichológia szakán 2012-ben végezett, fejlődés-és klinikai gyermekpszichológia szakirányon. Két évet a Bajai Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézményben és Gyermekotthonban dolgozott, ahol tanulásban és értelmileg akadályozott gyermekekkel foglalkozott. Ezt követően a Bajai Szent Rókus Kórház Gyermek-és Ifjúsági Mentálhygiénés Gondozójában tevékenykedett pszichológusként, pszichodiagnosztikai és pszichoterápiás tevékenységet folytatott. Érdeklődése középpontjában a gyermekkori pszichés zavarok felismerése, kezelése áll. 2016-ban a Pécsi Tudományegyetemen klinikai-és mentálhygiéniai gyermek-és ifjúsági szakpszichológus vizsgát tett.

Balogh Áron

Hipnoterapeuta, szomatodráma játékvezető

A bajai Lélek Központ relaxációs csoportvezetője. Hipnózis tanulmányait a HTIA-nál Kun Attilától, a szomatodrámát, a módszer életre hívójától Dr. Buda Lászlótól (orvos, pszichiáter és pszichoterapeuta, Phd.) tanulta. Egyéni és csoportos lehetőségeket kínál a fejlődni, gyógyulni vágyóknak – akár lelki, akár fizikai panaszokkal keresik fel. 2012-ben kezdete egyéni praxisát Baján és Budapesten. Az elmúlt 5 évben több száz szomatodráma játék vezetését tudja maga mögött, több száz kliensnek nyújtott segítséget csoportban és egyéni konzultációk során. A Testtől Lélekig Alapítvány munkatársaként részt vesz a Szomatodráma központ szomatodráma képzéseiben, mint szupervízor és programvezető.