Csapatunk tagjai

Csapatunk tagjainak kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektettünk a szakmai megfelelőségre, valamint, hogy minden tagunk kellően motivált legyen a Központ megfelelő működése érdekében. Minden visszajelzést figyelembe veszünk, hogy minél magasabb színvonalon tudjuk megvalósítani tevékenységünket az Önök érdekében. Ezeket a szempontokat alapként véve alkottunk csapatot, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő lehetőséget.

Ezen az oldalon azokat a személyeket találja, akik folyamatosan elérhetőek Központunkban, aktívan részt vesznek munkánkban!


Lovas Szabolcs

Vezető, tréner

A bajai Lélek Központ egyik megálmodója, vezetője. Tanulmányait a Szent István Egyetemen, vállalati tanácsadás szakirányon végezte, országosan a szervezetfejlesztés területen tevékenykedik. Tudását különböző szervezeteknél (HATA, CSAKIT ,Selye Társaság) maga is rendszeresen fejleszti, hogy mindig naprakész módszerek, információk álljanak rendelkezésére. Önismereti, személyes- és csapathatékonyság növelő tréningjeivel, ahhoz járul hozzá, hogy az emberek megismerjék, mozgósítani tudják rejtett erőforrásaikat egy jobb, önazonosabb élet érdekében. Munkája során szervezetek, folyamatok, csapatok és egyének fejlesztésével foglalkozik. Kedvenc területei a tranzakcióanalízis, asszertivitás, valamint a meditáció, relaxáció, stresszkezelés.

Kuzman Mónika

Gazdasági vezető

A bajai Lélek Központ egyik megálmodója, a társaság gazdasági vezetője. Abban a reményben állt neki munkájának, hogy saját tapasztalatait felhasználva egy olyan központot hozzon létre, mely mindenki számára nyitott, elfogadó, ugyanakkor mindemellett megteremti a szükséges szakmai feltételeket. A Központban ellátja a szervezési, logisztikai feladatokat, összeköttetésben áll a trénerekkel, pszichológusokkal. Több évtizedes számviteli tapasztalatával megteremti a szükséges gazdasági, jogi feltételeket a Központ kifogástalan működése érdekében.

Hajdú Éva

Párkapcsolati tanácsadó, Life Coach, tréner

A bajai Lélek Központ trénere, coach-a, párkapcsolati szakértője. Teológia szakon végzett, mindig is az érdekelte, hogyan működik az ember. Ezen a területen volt először csapatépítéssel kapcsolatos feladata. Ekkor kezdte továbbképezni magát. Nagy Zsóka családi mediátor képzésén tanult. Az ott képviselt szakma iránti elkötelezettség, az emberi tolerancia jelentőségének tekintetében olyan példát kapott, amit méltóan képvisel.  A Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetnél bejegyzett párkapcsolati coach. A Prepare/Enrcih házassági tanácsadás és házassági felkészítés programját is elvégezte. Az Umathum Akadémián tanult coaching szemléletet. A trénerképzést a Mister Teacher Oktatási Kft-nél végezte. Célja: Inspiráló, egymás elfogadására épülő CSALÁDI, NŐI, FÉRFI csoportok megvalósítása a csoportos coaching, a készségfejlesztő tréning és a humán szervezetfejlesztés eszközeivel.

Dobó Krisztina

Okleveles pszichológus

A bajai Lélek Központ pszichológusa. A Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán 2017-ben végzett, személyiség-és klinikai pszichológia szakirányon. Gyakorlatát a Szegedi Neuropszichiátriai osztályon szerezte. 2010-ben szerezte meg az autogén tréning-terapeuta oklevelét a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél. 2012-ben a Simonton-módszer elméletét és gyakorlatát sajátította el, amely imaginációs technikákkal támogatja a krónikus betegségben szenvedők gyógyulását. Érdeklődése középpontjában az álom és  kreativitás-pszichológia áll.

Gál-Galló Diána

Klinikai és mentálhygiéniai gyermek-és ifjúsági szakpszichológus

A bajai Lélek Központ gyermekpszichológusa. A Pécsi Tudományegyetem pszichológia szakán 2012-ben végzett, fejlődés-és klinikai gyermekpszichológia szakirányon. Két évet a Bajai Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézményben és Gyermekotthonban dolgozott, ahol tanulásban és értelmileg akadályozott gyermekekkel foglalkozott. Ezt követően a Bajai Szent Rókus Kórház Gyermek-és Ifjúsági Mentálhygiénés Gondozójában tevékenykedett pszichológusként, pszichodiagnosztikai és pszichoterápiás tevékenységet folytatott. Érdeklődése középpontjában a gyermekkori pszichés zavarok felismerése, kezelése áll. 2016-ban a Pécsi Tudományegyetemen klinikai-és mentálhygiéniai gyermek-és ifjúsági szakpszichológus vizsgát tett.

Uglik Szimóna

Okleveles pszichológus

A bajai Lélek Központ gyermekekkel és szüleikkel foglalkozó pszichológusa. Alapvégzettségét a KRE Pszichológiai Intézet klinikai- és egészségpszichológiai szakán szerezte 2016-ban, Budapesten. Autogén tréninggel foglalkozott, rajzelemzésben képződött, illetve alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta képesítéssel gazdagodott. A fenti módszereket szívesen alkalmazza munkája során. Dolgozott a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Bajai Tagintézményének, illetve a Bajai Kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat szakembereként. Rendszeresen tart gyermekcsoportokat és nyaranta táborokban segíti a gyermekek testi-lelki egészséges, kiegyensúlyozott fejlődését. A jógaoktatói képesítése és mozgásterápiában szerzett jártassága, illetve a pozitív tapasztalai miatt szívesen dolgozik integrált szemléletben a gyerekekkel. Mozgásos játékokkal és feladatokkal, légzőgyakorlatokkal, relaxációs elemekkel igyekszik még hatékonyabb segítséget biztosítani.