Telefon

+36 30 217 7862 (17:00-20:00 között hívható)

E-mail

info@lelekkozpont.com

Az időpontok helyszíne

Baja, Mártonszállási út 98.

Hajdú Éva

Párkapcsolati tanácsadás

Gyakori, hogy csak az egyik fél kér segítséget, a másik fél nem akar foglalkozni a kialakult helyzettel. Ez nem tragédia. Érdemes egyedül is elindulni. Nem kell várni a másikra. Amikor „csak” az egyik fél kezd pozitív irányba változni, ez könnyen meglátszódik majd a kapcsolaton is. Érdemes szem előtt tartanunk, hogy a kapcsolat két külön egyénből áll. Nem csak közös a felelősségünk, hanem egyéni felelősségünk is van a párkapcsolatban.

Hiszem, hogy legfontosabb foglalkozás, igazi kihívás: társnak lenni, ahol ketten egymást támogatni tudjuk. A támogató kapcsolat nem magától alakul ki. Ez két egymás iránt elkötelezett ember kitartó döntése!

A gyerek a mi kapcsolatunkból táplálkozik. Olyan társ vagyok, amilyen ember. És olyan szülő leszek, amilyen társ vagyok. Érdemes mindig egyedül is elindulni!

A megbeszéléseken a felek egyéni vállalásokat tesznek, saját célokat tűznek ki, az okokat is keresik, valamint a HOGYAN-t is megtervezzük.

Amikor párkapcsolati témában embertársaimmal találkozom, gyakran kimerültek, elfáradtak. Célom, hogy úgy tudjam őket vigasztalni, támogatni, nehéz felismerésekre rávezetni, tapintatosan provokálni (van, amikor erre van szükség), hogy közben erősödjenek és reménységüket is visszanyerjék. Tenni a boldogságunkért mindig érdemes!

Szolgáltatásunk online konzultáció keretében is elérhető!

Családi tanácsadás

Ma egyre több ember él állandósult konfliktushelyzetben családon belül is: felnőtt gyermekével, szülőjével, rokonával való kapcsolata mérgezi életét, mentális egészsége veszélybe kerül!
Nem gondolkodunk együttműködésben.
Ezek az állandósult feszültségek testi tünetekben is jelentkezni szoktak.

Amikor a konfliktusokat nem oldjuk meg, inkább jegeljük vagy hangosan, erővel akarjuk kezelni, vagy érzelmileg elnyomjuk a másikat, a másik pedig ezt hagyja, akkor sürgősen érdemes szembe nézni ezzel a megoldandó feladattal biztonságos, elfogadó légkörben.
Nem egymás hibáztatása a cél ezeken a megbeszéléseken, hanem a mentálisan egészséges, hosszútávon is működő megoldás kidolgozása!

Az élethelyzet feltárása után személyes megoldásokat dolgozunk ki, így megtapasztalhatja, hogy amiben eddig tehetetlennek érezte magát, ott mégis van pozitív megoldás. Ezeket a kommunikáció-konfliktuskezelés tárházából vett eszközökkel oldjuk meg.

Gyakori például, hogy a felnőtt gyermek szülőjét is szeretné bevonni, ami jelenleg lehetetlen. Nem baj! A szülő nélkül is el szoktuk kezdeni a folyamatot építeni, ami pozitív hatással lehet az ön életére!
Az oly fontos mentális egészsége érdekében szert tehet tudásra, amellyel
eredményesebbé válhatnak kapcsolatai!

Szolgáltatásunk online konzultáció keretében is elérhető!


Ár és időtartam:

Párkapcsolati és családi tanácsadás 1 fő esetén (50  perc) – 15 000 Ft

Párkapcsolat és családi tanácsadás 2 vagy több fő esetén  (80 perc) – 22 500 Ft

Helyszín: Lélek Központ, 6500, Baja, Mártonszállási út 98. Lélek műhely szoba

Bejelentkezés telefonon (hétköznapokon 17:00-20:00 között hívható): +3630/2177862


Párkapcsolati és családi tanácsadó:

Hajdú Éva