Párkapcsolati tanácsadás

Hajdú Éva

Párkapcsolati tanácsadás

Első találkozásként egyéni megbeszéléseket javaslok, a felekkel külön találkozom az első két alkalommal. Az egyéni megbeszélés célja az egyéni fejlesztés, a hatékonyság: fókuszálunk a saját erősségekre, fejlesztendő területre, saját szükségletekre, és az okfeltárásra is.

Nem mindenki választja az egyéni első megbeszéléseket. Vannak, akik együtt akarnak dolgozni már a legelső alkalommal is. Ennek nincs semmi akadálya. A párok választhatnak e két lehetőség közül.

Gyakori, hogy csak az egyik fél kér segítséget, a másik fél nem akar foglalkozni a kialakult helyzettel. Ez nem tragédia. Érdemes egyedül is elindulni. Nem kell várni a másikra. Talán furcsának tűnik, hogy amikor „csak” az egyik fél kezd pozitív irányba változni, ez könnyen meglátszódik majd a kapcsolaton is. Érdemes szem előtt tartanunk, hogy a kapcsolat két külön egyénből áll. Nem csak közös a felelősségünk, hanem egyéni felelősségünk is van a párkapcsolatban.

Hiszem, hogy legfontosabb foglalkozás, igazi kihívás: társnak lenni, ahol ketten egymást támogatni tudjuk. A támogató kapcsolat nem magától alakul ki. Ez két egymás iránt elkötelezett ember kitartó döntése!

A gyerek a mi kapcsolatunkból táplálkozik. Olyan társ vagyok, amilyen ember. És olyan szülő leszek, amilyen társ vagyok. Szóval érdemes mindig egyedül is elindulni!

A megbeszéléseken a felek egyéni vállalásokat tesznek, saját célokat tűznek ki maguk elé, az okokat is keresik, a HOGYAN-t is megtervezzük, valamint magukkal visznek személyre szabott feladatokat. Ezek a feladatok sokat segítenek.

Amikor párkapcsolati témában embertársaimmal találkozom, gyakran kimerültek, elfáradtak. Célom, hogy úgy tudjam őket vigasztalni, támogatni, nehéz felismerésekre rávezetni, tapintatosan provokálni (mert van, amikor erre van szükség), hogy közben erősödjenek és reménységüket is visszanyerjék. Élni és küzdeni a boldogságunkért mindig érdemes!

Szolgáltatásunk online konzultáció keretében is elérhető!


Ár és időtartam:

Párkapcsolati tanácsadás 1 fő esetén 60   perc 7000 Ft

Párkapcsolati tanácsadás 2 fő esetén (1. alkalom) 90 perc 12 000 Ft

Párkapcsolati tanácsadás 2 fő esetén (További alkalmak) 60 perc 7000 Ft

Helyszín: Lélek Központ, 6500, Baja, Mártonszállási út 98. Lélek műhely szoba

Előzetes időpont foglalás szükséges:  +3630/2177862


Coach, párkapcsolati tanácsadó:

Hajdú Éva