Telefon

+36 30 217 7862 (17:00-20:00 között hívható)

E-mail

info@lelekkozpont.com

Az időpontok helyszíne

Baja, Mártonszállási út 98.

Kik vagyunk?

Központunk szakmai csapatát erősíti pszichológus, pszichiáter,  gyermekpszichológus, Life Coach, mediátor, párkapcsolati szakértő, gyászterápiás tanácsadó, szervezetfejlesztő szakember és tréner is. Büszkék vagyunk, hogy ez a sokszínűség lehetőséget biztosít arra, hogy a hozzánk érkezők minden helyzetben a megfelelő támogatást, segítséget kaphassák meg, a megfelelő szakemberhez irányítva, illetve, hogy nyílt és céges tréningeinken, képzéseinken is különböző módszertanokat, ismereteket tudjunk átadni, megfelelő szakmai háttérrel.

Csapattagjainkról IDE kattintva tudhat meg többet.

Miben hiszünk?

Hiszünk abban, hogy minden helyzet kezelhető és nálunk a nehézségekkel, elakadásokkal küzdők nem gyógyszeres kezelésben részesülnek, hanem a legaktuálisabb, tudományosan igazolható, a gyakorlatban jól teljesítő lélektani technikákat alkalmazzák szakembereink. Gyógyszerrel kiegészített kezelésre csak a legindokoltabb esetekben teszünk javaslatot.

Hiszünk abban, hogy mindenki egyaránt értékes és az élet velejárója az, hogy kihívások, nehézségek elé állít minket. Segítséget kérni az elakadásokban legalább olyan természetes, mint ezek a kihívással teli, sokszor nehéz élethelyzetek.

Hiszünk abban, hogy eredményességünk a sikeres csapatmunkában rejlik, így saját csapatunk fejlesztésére is nagy hangsúlyt helyezünk. Központunk folyamatos fejlesztésébe az összes szakemberünket bevonjuk annak érdekében, hogy a különböző megközelítések, szemléletmódok, tapasztalatok egy új, fejlettebb rendszert eredményezzenek. Fontos számunkra, hogy a csapat, a környezet, a feladatok szakembereink számára is inspirálóak legyenek és ezért igyekszünk mindent megtenni.

Küldetésünk

Célunk egy a régióban hiánypótló, önismerettel, lélektani segítségnyújtással, személyiség- és készségfejlesztéssel foglalkozó intézmény megvalósítása, elérhető áron a legképzettebb, tapasztalt szakembereket összegyűjtve városunkban. Kiemelten fontos számunkra, hogy a támogatást mindenki egy bizalmas, titoktartással kötelezett, nyugodt környezetben kaphassa meg.

Munkánkkal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a régióban egyre inkább teret kapjon a pszichológiai alapú segítségnyújtás az egyének életében, valamint, hogy a cégek, szervezetek felismerjék a fejlesztés fontosságát, elakadás, változás vagy adott esetben hatékonyságuk fejlesztése érdekében merjenek/tudjanak segítséget kérni és Központunk minden esetben a megfelelő szakmai támogatást tudja ehhez nyújtani.

Jövőképünk

Egy olyan összetartó, színes szakmai csapatot vizionálunk, ahol minden csapattag egyaránt motivált és akik lelkesedésének hatására folyamatosan izgalmas, kihívással teli esetekkel dolgozhatunk, mind egyéni és páros tanácsadásainkon, tréningeinken, valamint egyéb szolgáltatásainkon.