Telefon

+36 30 217 7862 (17:00-20:00 között hívható)

E-mail

info@lelekkozpont.com

Az időpontok helyszíne

Baja, Mártonszállási út 98.

Life Coaching

A coach mentális edző. Mint minden edzésen, itt is van bemelegítés. Ügyfeleimnek külön örömet tudok szerezni ezekkel a bemelegítő kérdésekkel, ők ugyanis nagyon ügyesen beleszövik a helyzetet, amit magukkal hoztak a megbeszélésre.

Velem nem a futópályán, vagy az úszómedence mellett találkozhatsz, hanem azokban az élethelyzetekben, amikben eredményt, vagy még több sikert szeretnél elérni. A coaching pontosan irányított beszélgetés. Pozitív folyamat, mert az első lépéstől az utolsóig a célra fókuszálunk, a megoldáson és annak lépésein dolgozunk. Segítelek és támogatlak téged, de nem cipellek a hátamon.

Nem a múltat és annak fájdalmait éljük át újra és újra. Nem a hibákat keressük, hanem a lehetőségeket. Akik nálam járnak, fejlődni akaró emberek, akik tudják, hogy nem kötelező várni a másikra, a társunkra, vagy a szülőnkre. Elindulni egyedül is lehet.

Fontos eszközeim a jól megválasztott kérdések, írásban elvégzendő feladatok, a kommunikáció, és a konfliktuskezelés lehetőségei. A coaching pontosan követi az ember működését: mindenki saját életének legjobb ismerője és megoldója. Nem az edző mondja meg, hogyan mássz ki a gödörből, vagy hogyan mászd meg a hegycsúcsodat! Jön veled az úton, de nem küzd helyetted! A coach a te face-to-face partnered, hogy felismerhesd  a megoldásodat és a kézenfekvő következő lépést.

A coaching a mai ember, mai kérdésére, mai módon, mai válaszokat ad. Már az első megbeszélés után jelentős eredményekre számíthatsz!

Életem egyik legfontosabb örömforrása a coaching. Miért? Mert óriási tapasztalat, ahogy embertársaim a szemem láttára felvállalásokat tesznek, teljesítenek, szépülnek, fejlődnek, lépnek előre egyet. Aztán még egyet.

Szolgáltatásunk online konzultáció keretében is elérhető!


Időtartam: 50 perc

Ár: 15 000 Ft / óra

Helyszín: Lélek Központ, 6500, Baja, Mártonszállási út 98. Lélek műhely szoba

Bejelentkezés telefonon (hétköznapokon 17:00-20:00 között hívható): +3630/2177862


Coach szakembereink:

Hajdú Éva

Lovas Szabolcs